NET TÜRK - Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, geçtiğimiz yılın son günlerinde yollarını ayırmıştı. Çiftin ayrılık sebebinin oyuncu Serenay Sarıkaya olduğu iddia edilmişti. Ünlü komedyen, çıkan haberlerin ardından, "Bu haberlerin gerçekliği yoktur" diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Yılmaz geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Sarıkaya ile ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.

Cem Yılmaz 'Hiç kimseyi stalk'luyor musun?' sorusuna “Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor” diye cevap verdi.

Yılmaz'ın açıklaması herkesi kahkahaya boğuldu. (Stalk, gizlice takip etmek manasında kullanılıyor.)

Serenay Sarıkaya, son olarak Kerem Bürsin ile aşk yaşamıştı.

İkilinin, "İlişkimizdeki heyecanı kaybettik ve bu yüzden ayrıldık" dediği öne sürülmüştü.

İşte Cem Yılmaz'ın kadınları

Esprileriyle olduğu kadar aşk hayatıyla da gündemden düşmeyen Cem Yılmaz'ın eski sevgilileri...

CANSU DERE

CANSU DERE İLE

Çift 2014 senesinde yollarını tamamen ayırdı.

ÖZGE SABUNCU

ÖZGE SABUNCU İLE

Cem Yılmaz, Özge Sabuncu ile Bodrum'da baş başa tatil yapınca ilişkileri ortaya çıktı. O dönem Sabuncu'nun Instagram' hesabına yapılan bir yoruma, "Yatakta kopuyorduk, zavallı" mesajını yazmasıyla uzun süre gündemden düşmemişti.

SELİN TOKTAY

SELİN TOKTAY İLE

Lolita lakaplı eski manken Selin Toktay komedyenin eski sevgililerinden biriydi.

SEMA ŞİMŞEK

SEMA ŞİMŞEK İLE 

Cem Yılmaz Sema Şimşek ile kısa süreli bir ilişki yaşamış daha sonrasında bir gazeteye verdiği röportajda, 'Kalbimi açıyorum, anlamıyor. Birtakım oyunlar yapıyor. Yapma bunu bana ya, yemiyorum. Bir türlü şöyle felsefesi olan, muhabbetimiz olacak birine rastlamadım. İlişkilerim karikatürlerim gibi..' demişti.

AHU YAĞTU

AHU YAĞTU

Cem Yılmaz, Cansu Dere ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra Ahu Yağtu ile sevgili olmuş ve Yağtu'nun hamile kalmasıyla evlenmişlerdi. Çift 2013'ün son günlerinde boşandı.

DEMET ŞENER

DEMET ŞENER İLE

Yılmaz, şöhretinin ilk parladığı yıllarda podyumların ünlü isimleri Demet Şener ile aşk yaşamıştı.

DENİZ BARUT

DENİZ BARUT İLE 

Sunuculuğunu yaptığı Miss Turkey yarışmasında tanıştığı Deniz Barut’la yıllar 2002’yi gösterirken birlikte olan Cem Yılmaz’ın, şöhretinin henüz baharındayken başladığı bu ilişki çok uzun soluklu olmadı.

LAL DEDEOĞLU

LAL DEDEOĞLU

Cem Yılmaz’ın en büyük aşklarından biri de, ünlü işletmeci Lal Dedeoğlu ile olanıydı. Lal Hanım, başarılı komedyenin hayatına 2004 yılında girmişti. Uzun saçları ve duru yüzüyle Cem Yılmaz’ın hayatında özel bir yerde bulunan Lal Dedeoğlu, belki de ünlü komedyenin kendisinden sonra yaşadığı ilişkiler için bir örnek teşkil etti. Cem Yılmaz’ın “Onun yeri bende her zaman ayrıdır” dediği Lal Dedeoğlu, geçtiğimiz aylar içinde ünlü komedyenle görüntülenmiş, hatta ilişkilerinin yeniden başladığına dair haberler yapılmıştı.

MERVE ÇAĞIRAN

MERVE ÇAĞIRAN İLE

Fi dizisine konuk oyuncu olarak katılan Cem Yılmaz, dizi setinde oyuncu Merve Çağıran ile tanışmış ve basında aşk dedikoduları çıkmıştı

EBRU ŞALLI

EBRU ŞALLI

Cem Yılmaz geçen sene yaz ayında pilates eğitmeni ve model Ebru Şallı ile aşk yaşamıştı. Bu birliktelik kısa sürmüştü.

AYŞE HATUN ÖNAL

AYŞE HATUN ÖNAL İLE

Sürpriz aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Ayşe Hatun Önal ile Cem Yılmaz, Önal'ın, çapkınlıkları ve ilgisizliğinden bıktığı için Yılmaz'ı terk ettiği ortaya çıktı. Ayşe Hatun Önal katıldığı bir programda Cem Yılmaz ile ilgili yöneltilen soruya, "Zeka var ama akıl yok” diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

DENİZ AKKAYA

DENİZ AKKAYA

Manken sunucu Deniz Akkaya bir dönem Cem Yılmaz ile birlikteydi.

DEFNE SAMYELİ

DEFNE SAMYELİ İLE

Cem Yılmaz'ın aşk hayatındaki son isim ise oyuncu Defne Samyeli oldu. Çift geçen günlerde Nişantaşı'nda bir restorandan ele ele çıkarak görüntülendi

www.netturk.com.tr