NET TÜRK - Koronavirüs nedeniyle Instagram hesabından Dr. Mehmet Öz ile canlı yayın yapan Nusret Gökçe,  "Sık sık seks yapın" tavsiyesini anımsatarak ünlü doktora "karantinada seks yaparken sosyal mesafenin nasıl korunacağını" sordu.

‘Salt bae’ lakaplı Nusret Gökçe'nin sorusu şöyleydi: “Sosyal mesafe önemli diyorsunuz ama bol bol seks yapın da diyorsunuz, o mesafeyi nasıl koruyacağız?” 

Dr. Mehmet Öz, Gökçe'nin sorusuna “O mesafe tanımadığın insanlar için. Evlerinde kalanlar hasta düşerlerse, büyük ihtimalle siz de hasta olacaksınız. Karı ve kocanın aralarındaki irtibatları devam etmezse, onun da bazı sıkıntıları var. Öpüşmezsiniz ama diğer mevzuları yapabilirsiniz” yanıtını verdi.

Mehmet Öz, konuştuğu meslektaşlarının da kendisine hak verdiğini belirterek, “Nasıl olsa hastalanacaksın, hiç olmazsa eğlenerek hastalan” ifadelerini kullandı.

Mehmet Öz, koronavirüsle mücadeleye yönelik toplumsal mesafe uygulamasının yan etkilerine karşı karantinaya aynı çatı altında giren çiftlere bol bol seks tavsiye etmişti.

“Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm seks" diyen Dr. Öz, "Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız" ifadelerini kullanmıştı.

www.netturk.com.tr